FAQ covid-19

Hebben jullie maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan? 
De organisatie van de Vrijheidsmaaltijdsoep draagt haar steentje bij om de verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. De richtlijnen die het RIVM afgeeft zijn daarin leidend. Wij doen er alles aan om de veiligheid voor de organisatie, bezorgers, vrijwilligers en ontvangers te waarborgen. 

Welke maatregelen hebben jullie getroffen rondom het coronavirus? 
Wij hebben niet alleen een contactloos bezorgsysteem uitgerold. Ook het meeste drukwerk is van hoogwaardig antibacterieel materiaal. Bovendien nuttig jij je soep in een beschermde omgeving. Namelijk in je eigen huis! 

Hoe ziet het contactloos bezorgsysteem eruit? 
De bezorger zorgt te allen tijde dat er een afstand bestaat van minstens 1,5 meter. Nadat de bezorger heeft aangebeld, doet hij een aantal stappen naar achter, zodat jij contactloos je pakketje kunt ontvangen. Bovendien is er bij ons geen sprake van een betaalsysteem, dus contact blijft tot het minimale beperkt. 

Hoe houden jullie bij het inpakken van de pakketten rekening met corona? 
De Vrijheidsmaaltijdsoep wordt volledig ingeblikt bij jou bezorgd. Bij het samenstellen van de pakketjes, hebben wij ook de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen. Zo gebruiken wij handschoentjes, behouden wij tussen alle inpakkers voldoende afstand, en verloopt dit met een minimaal aantal mensen.

De Vrijheidsmaaltijdsoep is een initiatief van:

logo 45mei amsterdam-01 wit
Logo Food Cabinet
rijks-wit
Het-parool-logo
pakhuis de zwijger

Met speciale dank aan:

hollandcasino
eden
logo-kroonenberg
de_jong_groep
logo-rijksmuseum
Henri_logo_outlines_wit
Flyerman1